R

Advanced Rëzo cut gecertificeerd level 1 & 2

R

#1 Krullenkapper in Groningen

R

Dé specialist in cyrotherapie

“BE PROUD, WEAR YOUR

CURLS WITH CONFIDENCE

Reviews

“Doormiddel van de Rëzocut techniek heeft Suzette mijn onhandelbare pluizenbol veranderd in een prachtige bos volumineuze krullen, mijn pijpenkrullen kwamen weer helemaal terug! En dat terwijl ze er nog geen cm vanaf geknipt heeft! Nogmaals bedankt Suzette!!! Tot de volgende knipafspraak in je nieuwe salon!!”

– Marije, Facebook

“Afgelopen week mijn eerste ervaring bij een krullenkapper en wat voor één!😱 Suzy zorgt er echt voor dat je even kan genieten, even een momentje voor jezelf! Ze heeft mijn in elkaar gezakte bosje krullen, zo geknipt dat het weer super zit!! Veel meer krullen en volume!! Voor dinsdag had ik elke dag mijn haar vast, omdat ik er echt niks mee kon. Na de bekwame behandeling van Suzy, kan ik weer genieten van mijn mooie krullen!! Ik wil nooit meer anders!! Echt ik kan iedereen een knipbeurt bij CuraCurls aanraden!!”

“Neemt de tijd voor je haar! luistert naar je wensen en prachtige bos krullen geknipt in een mooi model als resultaat. Ze is enorm lief en ik word een vaste klant!”

– Eva, Facebook

“Na jarenlang niet te hebben geweten wat ik met mijn krullen aan moest, ben ik gister voor het eerst bij Suzette geweest en hou ik nu echt van mijn krullen. Heerlijk om daar even lekker te ontspannen en tegelijk ook uitleg te krijgen over hoe ik mijn krullen het beste kan behandelen.
Het resultaat was echt geweldig, nooit geweten dat ik zulke mooie krullen had.”

– Mariska, Facebook

“Geweldig👏🏻! Mijn dochter is super goed geknipt + goed product advies gekregen voor haar haren.

– Mimi Dijk, Facebook