Rëzo haircare & Rëzo cut

Rëzo: the key to no more bad hair days powered by mother nature.

Over rëzo

Eén van de geheimen voor een mooie bos krullen is het gebruik van de juiste producten in combinatie met een passende haircut. Het assortiment van Rëzo haircare bestaat uit een speciale lijn die vegan is, maar ook vrij van sulfaten en parabenen. CG-proof en speciaal voor jouw krullend haar.⁣ Samen met een Rëzo Cut creëer je een geweldige coupe!

Gecertificeerde

Rëzo Cut kapper

Gecertificeerde

Rëzo Cut kapper

Ik ben officieel gecertificeerd voor de kniptechniek Rëzo Cut. Rëzo Cut is een relatief nieuwe techniek, bij uitstek geschikt voor jouw krullende haar. Er zijn maar een handvol gecertificeerde Rëzo kappers in Nederland. Ik ben erg trots dat je ook bij mij terecht kunt voor een professionele Rëzo knipbeurt.

Volume en diepte

Bij de Rëzo Cut knip ik je krullen (droog) met een speciale techniek in ‘rondjes’. Dat zorgt ervoor dat je haar lengte houdt en volume en diepte krijgt. Dus wel knippen, maar niet korter. Het haar krult vanaf de wortel en het geeft je een prachtige volle bos krullen.

Rëzo Lites

Je kunt ook kiezen voor Rëzo Lites. Dat zijn met een speciale Rëzotechniek aangebrachte highlights. Rëzo Lites zorgt ervoor dat je haar nóg meer diepte krijgt. Omdat ik bij het kleuren rekening houd met de uniekheid van je krullenpatroon, krijgt je haar bijna een extra dimensie.

This is Rëzo

#2

Curl control conditioner

It’s time to give your hair a boost. De Rëzo Curl Control Conditioner is ideaal om jouw krullen een boost te geven. Het product bevat namelijk Black tea net als de shampoo. Dit ingrediënt stimuleert de haargroei en zorgt voor ultra-hydratatie!⁣

Your hair is your crown.

#puregold

Curl control conditioner

Het Curl Define Serum van Rëzo laat je krullen shinen! Dit product is verrijkt met zwarte thee om je haargroei te stimuleren en hydrateert je krullen langdurig. Heb je gekleurd haar? No worries! Ook dan kun je het Curl Define Serum gebruiken.