ADVANCED RËZO CUT GECERTIFICEERD LEVEL 1 & 2     |     KRULLENSPECIALIST     |     DÉ SPECIALIST IN CYROTHERAPI

Volume cut

Je dient met gewassen en droog haar te komen. Zonder producten erin. Je haar mag je ook niet in een knot of staart doen. Het is de bedoeling om je natuurlijke krullen zo goed mogelijk te kunnen zien. Let op: er geldt een toeslag van bij extra lang haar

Royal treatment & Rëzocut

Eerst gaan we je haar droog knippen met de RëzoCut. Vervolgens brengen wij een deep conditioner aan op je haar. Met deze behandeling ga je 20 minuten onder de stoomkap voor een optimaal resultaat. Vervolgens gaan we je haar wassen en stylen.

Basic treatment

We gaan kijken wat je haar nodig heeft, moisture of proteïne. Met deze behandeling ga je 20 minuten onder de stoomkap. Daarna gaan we je haar wassen en stylen. Hier wordt je haar niet geknipt.

Detox treatment

Hiermee worden eerder gebruikte haarproductresten verwijderd. Het reinigt en voedt je haar en neemt pluis weg.

Kids basic treatment

We brengen een deep conditioner aan op je haar. Vervolgens ga je 15 minuten onder de stoomkap voor een optimaal resultaat. Daarna gaan we je haar wassen en stylen.

Kids treatment

Het haar wordt geknipt en daarna brengen we een deep conditioner aan op het haar. Hiermee ga je 15 minuten onder de stoomkap voor een optimaal resultaat. Vervolgens gaan we je haar wassen en stylen.