ADVANCED RËZO CUT GECERTIFICEERD LEVEL 1 & 2     |     KRULLENSPECIALIST     |     DÉ SPECIALIST IN CYROTHERAPI

Verrijk je krullen
met topproducten

Van de revitaliserende Ocean’s Gem tot het complete Majestic Oasis-pakket. Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld.

De curl activator verbetert de gezondheid en uitstraling van krullend haar. Het hydrateert, geeft glans, verzacht de krullen en versterkt het haar.

200 ml

21,95

Deze leave-in spray, verrijkt met Olive Oil, hydrateert en verzacht krullend haar. Het beschermt en versterkt het haar, herstelt de natuurlijk glans en maakt ontwarren gemakkelijker.

250 ml

28,95

De curl gel hydrateert en herstelt droog haar, definieert krullen, zorgt voor glans en geeft het haar een zachte en flexibele textuur. Bovendien verdikt het de haarlokken, wat leidt tot een vollere uitstraling van het haar

250 ml

27,95

De curl conditioner is geschikt voor alle haartypes. Het vermindert overmatige talgproductie bij vettig haar, kalmeert een droge hoofdhuid, hydrateert het haar en herstelt broos haar en gespleten punten.

250 ml

27,95

Deze shampoo reinigt en herstelt krullend haar. Het heeft specifieke voordelen voor mensen met een jeukende hoofdhuid door het kalmerende effect en ondersteuning van de huidgeneratie. Het verwijdert opgebouwde productresten en overtollige oliën, waardoor krullen weer fris aanvoelen.

250 ml

29,95

Deze shampoo doet wonderen voor droog en beschadigd haar. Het herstelt de natuurlijke glans en maakt het haar aanzienlijk zachter. De formule met voedende oliën bevordert huidcelvernieuwing en biedt intensieve verzorging voor zowel de hoofdhuid als het haar.

250 ml

27,95

Krullenpracht

Verzorg jouw unieke krullen

Ervaar de kunst
van het knippen

Ervaar de kunst
van het knippen

Elk haar is anders. Vind het perfecte product dat past bij jouw unieke krultype. Laat je adviseren door onze experts.